Over ons

 

Clausen Consultancy & Education is een adviesbureau dat in 2011 is opgericht vanuit passie, en ambitie.

In de afgelopen 40 jaar is er nationaal en internationaal ruime kennis en ervaring opgedaan binnen een zeer breed en divers werkveld zoals o.a.: leiderschap, instructie vaardigheden, verzorgen trainingen, projectmanagement, werving & selectie, het MBO onderwijs, nationale en internationale protocollaire aangelegenheden en arbeidsmarktcommunicatie.

Clausen Consultancy & Education richt zich met name op projectmatige opdrachten en het opstarten en begeleiden van veranderingsprocessen. Ook opdrachten in het kader van interim-management behoren tot de vele mogelijkheden.

Op het gebied van nationale en internationale protocollaire vraagstukken en opdrachten is Clausen Consultancy & Education niet alleen sterk op het gebied van advies, maar heeft ook zeer ruime ervaring in het voorbereiden en uitvoeren van nationale en internationale activiteiten en evenementen.

De aanwezige kennis en ervaring op het gebied van onderwijs richt zich vooral op het opzetten van nieuwe en het verbeteren van bestaande opleidingen op MBO niveau. Hierbij is o.a. te denken aan opleidingen waarbij vanuit het Regionaal Opleidings Centrum samenwerking wordt aangegaan met regionale en landelijke partners en/of werkgevers. Ook het ontwikkelen van opleidingen in samenwerking met de overheid, zoals het Ministerie van Defensie en Justitie, zijn voor ons niet onbekend.